Livram in toata tara, inclusiv in zonele rurale.
Cosul dvs

Cosul este gol

Categorii
Informatii
Marci

Despre noi

Viziune


Viziunea noastra este sa utilizam adevaratul potential al tehnologiei pentru a crea un ecosistem antreprenorial eficient si prosper. Oportunitatile create de revolutia digitala pot sa ajute clientii, partenerii si angajatii nostri sa creeze valoare. Ne dorim sa fim compania digitala care ofera solutii online integrate si accesibile fiecarui client!

Misiune


Misiunea noastra este sa sprijinim intreprinderile mici si mijlocii cu solutii eficiente pentru extinderea activitatii. Datorita experientei noastre si a activitatii pe care o desfasuram furnizam sisteme avansate pentru digitalizarea organizatiilor.

Valori


Orientarea catre client Suntem constant preocupati de dorintele si ideile clientilor nostri, stim ca fiecare client ce are succes reprezinta un ambasador de incredere pentru noi!


Inovare constantaProgramam si implementam constant sisteme inovative ce pot ajuta organizatiile cu care colaboram sa inoveze.


Digitalizare – Ne dorim sa digitalizam procesele fiecarei companii cu care lucram, astfel putem asigura un mediu optim pentru dezvoltarea ideilor creative.


Siguranta si responsabilitate – Solutiile implementate de noi au in prim plan aceste valori, doar asa putem ajuta o companie sa aiba succes pe termen lung.


Pasiune – Lucram cu pasiune la fiecare proiect, oricat de mic sau de mare ar fi el important este ca rezultatul muncii noastre sa genereze rezultate.


Integritate si transparenta – este o valoare foarte importanta pentru noi, astfel ne dorim sa avem o relatie corecta si transparenta cu fiecare client sau partener.


Reducerea costurilor Preocuparea noastra este sa reducem costurile de functionare ale clientilor nostri prin utilizarea inteligenta a tehnologiilor, astfel contribuim la competitivitatea fiecarui client.


spacer
Website detinut de WEBECOM S.R.L., CIF: RO17832310, Reg.Com: J40/13378/2005

SolutiiAfaceri.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.