Livram in toata tara, inclusiv in zonele rurale.
Cosul dvs

Cosul este gol

Categorii
Informatii
Marci
Magazin online la pret promotional pentru producatorii din Romania

Magazin online la pret promotional pentru producatorii din Romania

 

 

Comanda instant - Magazin online la pret promotional pentru producatorii din Romania

Email Telefon

Magazin online la pret promotional pentru producatorii din Romania

WEBECOM promovează antreprenoriatul și continuă „Campaniei de susținere a producătorilor români”, o inițiativă ce vine în sprijinul antreprenorilor români care desfășoară activități de producție.


Pornind de la realitatea timpurilor actuale în care fabricile produc bunuri, dar clienții cumpără dorințe, în care imaginea și tehnologia sunt două dintre elementele ce ne definesc, WEBECOM propune fuziunea acestora prin crearea de magazine online ce le oferă atât artiștilor, meșteșugarilor, dar și fabricilor mici posibilitatea de a exploata forța mediului online, oferindu-le o reducere exact de 20%.

Cu un discount de 20%, echipa de specialiști eCommerce vine în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor celor care cred în antreprenoriat și sunt pionierii schimbării socio-economice prin activități de producție, indiferent de domeniul de activitate.


Marile companii de astăzi au fost cândva construite de mici antreprenori, care au căutat mereu schimbarea și oportunitățile în timp ce își spuneau povestea.

În antreprenoriat, lucrurile extraordinare trebuie să fie cunoscute, iar noul instrument ce asigură vizibilitatea unui brand este mediul online.


În acest sens, WEBECOM propune „Campania de susținere a producătorilor români” și devine un veritabil partener al celor care au nevoie să își spună povestea prin intermediul unui magazin online, oferindu-le o reducere promoțională de 20% la crearea acestuia.

Pentru a se bucura de noua campanie, fiecare producător român va trebui să completeze formularul de mai jos, pentru a fi validat ca producător ce poate sa beneficieze de promoție.


Un reprezentant WEBECOM va analiza cererea primită și va lua în scurt timp legătura cu dumneavoastră.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de WEBECOM S.R.L., CIF: RO17832310, Reg.Com: J40/13378/2005

SolutiiAfaceri.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.